Exuviance utvecklas av det amerikanska företaget Neostrata. Det är ett medicinskt-dermatologiskt företag som forskar och utvecklar nya produkter för att förbättra hudvården.

Behandlingar utföres med fantastiska AHA, nya generationens fruktsyra. Dessa ökar cellförnyelsen samtidigt som den tar bort all den gamla så ny frisk hud kommer upp. Du får helt enkelt en ny lyster!

Behandlingen är väldigt skonsam, även känslig hud får enastående resultat. Porerna drar samman, fina linjer/rynkor, akne samt pigmentförändringar reduceras.

 

 

 

Everyday Minerals

Är en makeup som jobbar i synergi med din hud som framhäver dess naturliga lyster, utstrålning och har en transparent ljusreflekterande formula som döljer linjer och ojämnheter.

Den passar alla hudtyper, normal hud, torr hud, fet hud, känslig hud, ung hud och åIdrande hud. En komplett serie med ett spännande produkt- sortiment som ger unika möjligheter att skapa allt från en enkel vardagsmakeup till en avancerad festmakeup.

100% naturlig makeup
- inga konserveringsämnen
- inga kemiska tillsatser
- anti-inflammatorisk
- ej djurtestad

Ett naturligt skönhetslyft
Skönhetsidealen förändras med tiden, precis som våra ansikten när vi åldras. Med Restylane får du ett naturligt skönhetslyft med material som finns naturligt i kroppen. Restylane är en kristallklar, icke-animalisk, biologiskt nedbrytbar gel baserad på den naturliga substansen hyaluronsyra. Resultatet syns omedelbart. Med Restylane får du ett långvarigt och naturligt skönhetslyft.

Restylane tillverkas i Sverige, ett land känt för hälsa, natur och skönhet. Sedan 1996 har mer än en 1 500 000 människor i över 60 länder behandlats framgångsrikt med Restylane.

Se före och efter bilder