Medical Dermapen är marknadens ledande microneedling behandlingsverktyg för kliniker och salonger.

Dermapen använder sig av 12 sterila engångsnålar som gör 1300 hål i huden per sekund med en automatisk vibrerande funktion.
När Dermapen flyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina microkanaler skapas i huden.
Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Därmed säkerställs ett effektivt upptag av behandlingspreparat djupt ner i huden, samtidigt som hudens produktion av naturliga elastiska komponenter ökar. Hudens struktur förbättras och förnyas,
både vad gäller det översta hudlagret och djupare ner i dermis.

Dermapens kollagenstimulerande effekt kan jämföras med fraktionerad laserbehandlingar, men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid.

Till skillnad från traditionella microneedling rollers orsakar Dermapen mindre trauma i huden och minimal epidermal skada,
varför smärta och obehag minskar. Detta gör Dermapen till en mycket säker och effektiv behandlingsform.
Sterila engångsnålar eliminerar risken för smittspridning, medan det justerbara nåldjupet tillåter en behandling anpassad efter dina individuella behov.

Dermapen är så avancerad att den även är säker att använda på känsliga och svåråtkomliga områden såsom runt ögonen, på läpparna och näsan.

Dermapen behandlar:
Skin tightening, lyft och föryngring
Ärr (acne, kirurgiska, brännskador)
Fina linjer och rynkor
Stora porer
Milier, pormaskar, keratosis pilares
Oren hud och acne
Pigmenteringar, rosacea, alopecia
Hudbristningar

Prislist Dermapen

Ansikte. 45min, 1995 kr

Ansikte och hals. 60 min, 2495 kr

Ansikte, hals, dekolletage. 75 min, 3495 kr